PIENENĪTE atrodas skaitā vietā, ēka izremontēta, teritorija labiekārtota un piemērota pirmskolas vecuma bērniem ar īpašām āra nodarbību vietām. Blakus ir kultūras centrs, parks, skaisti dīķi, sakopta apkārtne!
RSS

trešdiena, 2018. gada 17. janvāris

Erasmus+ pieredze

  • Informācija par starptautisko projektu Erasmus+ "Kvalitāte-3 CBērns (dzīvespriecīgs, drošs, radošs)
  • No 2016.gada septembra līdz 2018.gada septembrim Slampes PII „Pienenīte” piedalās Erasmus+ projektā „Quality-3C Child (cheerful, courageous, creative child)? (Tulk.”Kvalitāte- 3C bērns ( dzīvespriecīgs, drošs, radošs bērns)?).
    Projekta sadarbības partneri ir no Igaunijas (koordinatori), Grieķijas, Horvātijas un Portugāles.
    Projekta mērķis ir izstrādāt apmācības un audzināšanas procesa kvalitātes novērtēšanas standartu un kritērijus, kā arī paaugstināt dalībnieku profesionālo kompetenci.
    Viena no projekta aktivitātēm ir anketēšana par pirmsskolas apmācības un audzināšanas procesa kritērijiem un kvalitāti. Viedokļu noskaidrošana ar anketu palīdzību veicinās kvalitātes kritēriju sagatavošanu.
    Pateicamies bērnu vecākiem par pirmās un otrās anketas aizpildīšanu!
    No 3. līdz 9.decembrim iestādes darbinieki D.Bičole, R.Segliņa, B.Zunde dosies darba sanāksmē  uz Horvātijas pirmsskolas iestādi Jarun, lai prezentētu savu un iepazītu dalībvalstu pieredzi par bērnu attīstības novērtēšanu. Šī ir 4.projekta darba sanāksme.
    Savukārt, 5.darba sanāksme būs 2018.gadā no 20. līdz 22.martam, kad dalībvalstu pirmsskolas iestāzu vadītāji un skolotāji iepazīsies ar mūsu dārziņu.


Links uz projekta mājaslapu: www.3cchild.wordpress.com


Horvātijas darba sanāksmes pieredze attēlos:

 

 




Turpinājumā vēl!

---

0 comments:

Ierakstīt komentāru