PIENENĪTE atrodas skaitā vietā, ēka izremontēta, teritorija labiekārtota un piemērota pirmskolas vecuma bērniem ar īpašām āra nodarbību vietām. Blakus ir kultūras centrs, parks, skaisti dīķi, sakopta apkārtne!
RSS

ceturtdiena, 2018. gada 21. jūnijs

Skolas soma- cik un kādu? Informācija vecākiem.

Lai arī skolas laiks nupat kā noslēdzies, tomēr ir tēmas, kuras jārisina un par kurām jādomā nepārtraukti, īpaši – gatavojoties jaunajam mācību gadam.
Rīgas Stradiņa universitātes studenti ir izstrādājuši informatīvu materiālu vecākiem (skat.pielikumā):
"Mēs esam Rīgas Stradiņa universitātes rehabilitācijas fakultātes ergoterapijas studiju programmas 3. kursa studenti - Alise Bičole, Terēze Frišava, Ketija Iosava, Madara Miķelsone un Romāns Narme. Studiju kursā "Ergoterapija sabiedrības veselībā" pašlaik realizējam mūsu izveidotu projektu ar nosaukumu "Ergonomiska mugursoma un mācību vide - investīcija bērna veselībā". Projekta ietvaros vēlamies vērst uzmanību uz to, ka bērna fizisko, kā arī balsta un kustību aparāta attīstību atspoguļo ķermeņa stāja. Tā reprezentē ne tikai cilvēka ķermeņa attīstību, bet arī liecina par cilvēka veselību, pašsajūtu, mentālo un emocionālo stāvokli. Šī iemesla dēļ vēlamies izglītot pirmsskolas un skolas vecuma bērnu vecākus par ergonomiskas mācību vides un ergonomiskas mugursomas nepieciešamību. Mēs aicinām Jūs iepazīties ar materiālos pieejamo informāciju un paņemt sev noderīgo!"
Aicinu dalīties ar šo materiālu, lai informācija nonāktu līdz pirmsskolēnu un skolēnu vecākiem.

Marita Bērziņa
vadītāja vietniece
Tukuma novada Izglītības pārvalde
Tālr.63107275, 26320672
marita.berzina@tukums.lv
Pielikumi

0 comments:

Ierakstīt komentāru